Tanfolyam – személyre szabott oktatás

Mert minden nő különleges. . .

A tanfolyam egyénre szabott, az adott nő/pár igényeihez igazítjuk a programot. Az oktatás során elhangzó javaslatok a lehető legnagyobb hatékonyság elérését segítik.

Egy nyelv, amit a világon minden nő könnyedén elsajátíthat

A női termékenység és terméketlenség csodálatos körforgása külső jelekben is megnyilvánul. Testünk folyamatosan üzen, de kevesen vagyunk, akik értjük is ezeket a jelzéseket. A reproduktív rendszer működése olyan összehangolt művelet, mint egy szimfónia, számtalan külső és belső esemény összjátéka teszi a női ciklust teljesen egyedivé és változóvá. A tanfolyam során veled együtt fejtjük meg ciklusod „kódját”, míg hamarosan saját termékenységed szakértőjévé válsz.

A tanfolyam

Az ingyenes bevezető előadást követően egyéni konzultációk keretében folytatódik a tanulás, melyre a nőket és párjukat egyaránt várjuk. Az oktatás körülbelül 8-10 konzultációból áll, eleinte gyakoribb találkozások szükségesek, majd negyedévente egy alkalommal elmélyítjük a módszer hatékony elsajátítását. A konzultációk közötti időben e-mailes, telefonos úton történő tanácsadást nyújtunk. Lehetőség van skype-os konzultációk igénybevételére, ha nem megoldható a budapesti helyszínen történő oktatás.

Jelentkezés Logo

Kérdésed van? Írj nekünk! Bevezető előadásra az info@ittvagyokragyogok.hu email címen lehet jelentkezni és időpontot egyeztetni, vagy az alábbi sablon kitöltésével.

Kérdésed van? Írj nekünk!
@